Informatie over het Cruise Event in Amsterdam

Van een luxe cruise door de Caribbean tot een zeiltocht langs de Turkse kust of Citytrip in Europa. Al jouw vragen en wensen worden met zorg behandeld. Alle reisspecialisten aanwezig tijdens dit event hebben alle plekken van de wereld gezien en kunnen jou uit eigen ervaring adviseren en jouw ideale reis op maat en naar jouw wensen samenstellen. Tijdens het Cruise Event bieden verschillende deelnemers jou de kans om diverse prijzen en/of kortingen te winnen.

Wat is er allemaal te doen tijdens het Cruise Event?

  • Woon diverse presentaties & films bij
  • Laat je verwennen door onze Kaas en Wijn specialist!
  • Wil je eerst een keer een Rivier, of Cruise schip bezoeken? Informeer bij de deelnemers!
  • Lekkere verfrissingen & versnaperingen met prachtig uitzicht over Amsterdam.
  • Win een verblijf voor 2 personen voor 4 dagen, 3 overnachtingen in één van een aantal geselecteerde Hapimag Resort, inclusief ontbijt!

Holland America Line

Ook dit jaar heeft de Holland America Line weer haar eigen presentatiezaal. Bekijk hier welke presentaties zij zullen verzorgen.

Cruisereiziger

Op het horecaplein zal ook dit jaar Cruisereiziger de verschillende rederijen aan de tand voelen over nieuwe schepen. Waaronder de nieuwe schepen van MSC Cruises die in 2017 in de vaart gaan komen: de MSC Seaside en MSC Meraviglia. en het nieuwe schip van Seabourn: de Seabourn Encore. Dit zeer luxe schip biedt plek aan 600 passagiers die met dit schip werkelijk vele unieke bestemmingen kunnen bezoeken. In het eerste jaar van de Middellandse Zee in Europa tot en met Arabië, Zuid-Pacific, Australië en Nieuw-Zeeland. En TUI Cruises stelt zich voor: De in Duitsland uitstekend bekend staande rederij groeit gestaag door met elk jaar een nieuw schip. Dit interview staat in het teken van het kennismaken met de 4 a 5 sterren rederij met een gemoedelijke sfeer en hangmatten op iedere veranda. En nog veel meer! Klik hier voor meer informatie.