Registreer nu en u betaalt €7,50 per persoon aan de kassa op het Cruise Event in plaats van €10,00. Kinderen tot 17 jaar kunnen gratis naar binnen.

BESTEL TICKETS

Parkeren

Parkeren is bij PTA uitstekend geregeld, u kunt uw auto parkeren in de Piet Heingarage die onder de terminal ligt, of u kunt gebruik maken van Parking Centrum Oosterdok of P+R Zeeburg.

Onder de Passenger Terminal Amsterdam is de Piet Heingarage. Deze garage wordt 24 uur per dag bewaakt door middel van cameratoezicht. U kunt bij vertrek contant, met pinpas of credit card betalen aan de parkeerautomaat. Voor meer informatie klik hier.
Parking Centrum Oosterdok, op 10 minuten loopafstand van PTA, beschikt over 1700 parkeerplaatsen. Deze garage wordt 24 uur per dag bewaakt door middel van cameratoezicht. De garage biedt na 5 uur parkeren een tarief van €10,- per dag. Voor meer informatie klik hier.
Een goed alternatief is parkeren buiten het centrum bij P+R Zeeburg. Vanaf hier bent u per tram 26 in vijf tot tien minuten bij Passenger Terminal Amsterdam. Het P+R parkeertarief is afhankelijk van de inrijtijd bij de P+R. Voor openingstijden, tarieven, beschikbaarheid, voorwaarden en route klik hier.

Bereikbaarheid

De cruiseterminal ligt achter het Amsterdam Centraal Station op ongeveer 10 minuten lopen. Als u het Centraal Station via de ‘Noordzijde’ verlaat, ligt de terminal na een wandeling van ongeveer 10 minuten links van u naast het Mövenpick hotel. Om uw route te plannen met openbaar vervoer klik hier.

Vanuit Utrecht/ Amersfoort

Vanuit de richting Utrecht A2 en Amersfoort A1 volg de A10 richting Zaanstad tot afslag s114 Centrum, Zeeburg, Artis, IJburg. Onderaan de afrit slaat u linksaf. Deze weg vervolgen, bij de eerste en tweede stoplichten rechtdoor rijden. U rijdt vervolgens de Piet Hein tunnel in. Aan het eind van de tunnel rechts voorsorteren en bij het stoplicht rechtsaf richting Centraal Station. Deze weg vervolgen. Na het tweede stoplicht (bij de spoortunnel aan uw linkerhand) de tweede inrit naar rechts, alwaar u de terminal aan uw rechterhand ziet liggen. Voor de terminal bevindt zich ook de inrit naar de Piet Heingarage.

Vanuit Zaandam

Vanuit de richting Zaandam volgt u op de A10 de borden E35 richting Amersfoort/ Volendam tot afslag s114 Centrum, Zeeburg, Artis, IJburg. Onderaan de afrit slaat u linksaf. Deze weg vervolgen, bij de eerste en tweede stoplichten rechtdoor rijden. U rijdt vervolgens de Piet Hein tunnel in. Aan het eind van de tunnel rechts voorsorteren en bij het stoplicht rechtsaf richting Centraal Station. Deze weg vervolgen. Na het tweede stoplicht (bij de spoortunnel aan uw linkerhand) de tweede inrit naar rechts, alwaar u de terminal aan uw rechterhand ziet liggen. Voor de terminal bevindt zich ook de inrit naar de Piet Heingarage.

Vanuit Den Haag/ Schiphol

Op de A4 volgt u op het knooppunt ‘De nieuwe meer’ de A10 richting A10 Ringweg Zuid. Volg op het knooppunt Amstel de A10, E35 richting Amersfoort. Op het knooppunt Watergraafsmeer volgt u de A10/E35 richting Zaanstad tot afslag s114 Centrum, Zeeburg, Artis, IJburg. Onderaan de afrit slaat u linksaf. Deze weg vervolgen, bij de eerste en tweede stoplichten rechtdoor rijden. U rijdt vervolgens de Piet Hein tunnel in. Aan het eind van de tunnel rechts voorsorteren en bij het stoplicht rechtsaf richting Centraal Station. Deze weg vervolgen. Na het tweede stoplicht (bij de spoortunnel aan uw linkerhand) de tweede inrit naar rechts, alwaar u de terminal aan uw rechterhand ziet liggen. Voor de terminal bevindt zich ook de inrit naar de Piet Heingarage.

Tram

Vanaf het Centraal Station kunt u ook gebruik maken van tram 26 richting IJburg, uitstappen bij de eerste halte ‘Muziekgebouw’. Ongeveer elke tien minuten vertrekt er een tram vanaf het Centraal Station naar de terminal. Plan uw reis hier.

Taxi

U kunt met de taxi naar de PTA reizen. Taxi’s staan voor het Centraal Station. Voor een taxirit moet u rekening houden met een bedrag tussen de €7,50 en €12,50.