Zodra u aan boord komt, wordt u als onze persoonlijke gast in de watten gelegd. Het is ons doel om uw reis met ons even ontspannend als onvergetelijk te maken. Inbegrepen in uw cruisetarief is het prachtige hoofdrestaurant. Voor een elegant ontbijt, ontspannen lunch of een onvergetelijk vijfgangendiner is de twee verdiepingen tellende Dining Room uw bestemming om ‘As You Wish’ te dineren. Van exclusief dineren tot ongedwongen snacks en een pizza bij het zwembad – bij Holland America Line heeft u ruim de keuze. Klik hier voor een overzicht of lees verder wat u kunt verwachten:

Geniet van een harmonie van smaken die zijn samengesteld door zes van ’s werelds meest invloedrijke en befaamde chefkoks, leden van de Culinary Council van Holland America Line. Zij presenteren met trots hun lekkerste, meest karakteristieke gerechten aan u.

De toevoeging van het nieuwe ms Koningsdam aan de vloot van Holland America Line brengt het culinaire aanbod van de rederij naar een nog hoger niveau.

Sel de Mer: Een gezellige Franse visbrasserie met klassieke gerechten als verse oesters, coquilles en bouillabaisse.

Culinary Arts Center: Deze showkeuken word overdag uitsluitend gebruikt voor activiteiten zoals kookworkshops in kleine groepen van beroemde chef-koks. ’s Avonds wordt deze in gebruik genomen om ambachtelijke gerechten in gezonde stijl na het ‘farm-to-table’ concept te bereiden.

Een geheel vernieuwde Lido Market zorgt voor snelle maaltijden als take-away gerechten en ingericht in verschillende thema’s.

De stiljvolle en luxureuze Pinnacle Grill is geïnspireerd op het noordwesten van de Verenigde Staten en biedt gerechten zoals koningszam uit Alaskaa en eersteklas biefstuk.

Het restaurant Tamarind lokt met exotische menu’s die de culinaire tradities van Zuidoost-Azië, China en Japan vertolken. Tamarind bevindt zich boven in het schip, waar u kunt genieten van een wijds uitzicht over zee.